1. Általános információk

Jelen weblap célja egy katalogizálás az általam készített alkotások, termékek számára. Valamint tájékoztató, választást-, megrendelést megkönnyítő, könnyen böngészhető ismertető felület biztosítsa. Vásárlási lehetőség a linkelt oldal(ak)on érhető el.

A fotókon szereplő darabok a saját, kézimunkával előállított, saját tervezésű mintáim alapján készült kézműves termékeim.

Két egyforma darab nem létezik, a példaként szereplő alkotásokhoz csak hasonlóakat tudok készíteni, teljesen ugyan olyat nem. Az elkészült darabok az egyedi kivitelezés, a kézzel készítés technikájából adódóan mindig valamelyest eltérnek egymástól. Mivel mindig csak egy darabon dolgozok, intuitív, egyedi alkotás lesz minden egyes darab.

Amennyiben nem Magyarországról szeretne tőlem vásárolni kérem, keresse fel az Etsy Boltom.

If you intend to buy my items from foreign countries please visit My Etsy Shop.

2. Vásárlás és rendelés lehetősége

A vásárlási vagy rendelési szándékát a termékek alatt elhelyezett linken elérhető webshop-ban tudja jelezni felém. Minden esetben a webshop-ban kiírt, megadott árak az érvényesek. Beleértve az adott oldal/webshop akciós ajánlatait, páros portéka polc kínálatát és az egyszeri ajánlat lehetőségeit is.

Az aktuális árakat a tárgyak alatt említett webshop linken találja.

Az említett shopban lehetősége van kiválasztani a készen levő termékeimet, amelyeket azonnal meg tud vásárolni, valamint a rendelhető termékeimet. A rendelhetőeknél tájékozódni tud a várható elkészítési időről, szín választási lehetőségekről, rendelhető méretekről, az aktuális árakról, valamint termékekkel kapcsolatos vásárlói visszajelzésekről is.

3. Rendelési idő

A rendelhető daraboknál a webshop linken jelzem a várható elkészítési időt. Amely általában 3-25-60 munkanap és a rendelt darab technikájától, nagyságától, alapanyag beszerzési lehetőségeitől, megrendelt mennyiségtől függően változik.

4. Fizetési lehetőségek

A termékek alatt linkelt webshop lehetőségei szerint lehetséges.

5. Szállítás

A linken szereplő webshop által megadott lehetőségek szerint.

6. Vásárlástól való elállás

a) A fogyasztóvédelmi 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (hatályos: 2014.06.14 -) 29. § (1) bek. c) pontjában foglaltak szerint az egyedi termék a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog alól kivételt képez, azaz a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási vagy felmondási jogát "olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak".

b) A készen lévő termékekre vonatkozó ÁSZF-eket lásd a linkelt webshop oldal szabályzatában. A készen lévő darabjaim vásárlásánál természetesen a kézhezvételtől számított 14 napon belül felmondási vagy elállási jog illeti meg a vevőt.

Ezen kész termékek árát akkor áll módomban visszafizetni, ha azok ép, nem használt, újra eladható állapotban kerültek vissza hozzám. A gondos csomagolás felelőssége és a visszaszállítási díj a vevőt terheli. A vevő köteles a termékkel együtt a számlát is visszaküldeni.

8. Egyéb információk

Készítő, alkotó: Horváthné Hódi Erika textilműves

Facebook: HEra Textil

Meska: HEra Portéka

Etsy: HEraMade

Cím: 6762. Sándorfalva, Temesvári u.14.

Telefon: +36 (30) 540 1894

Információ és reklamáció: megrendeles {kukac} selyemfestes {pont} hu

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérdezzen bátran!

9. Selyemfestés.hu Katalógus - Windows 8 Alkalmazás

9.1. Adatkezelés

  • Az alkalmazás mindössze a termékadatok letöltéséhez indít internetes kommunikációt.
  • Semmilyen formában nem gyűjt adatokat a felhasználókról, vagy azok felhasználási szokásairól.