ÁSZF

Az információk tulajdonjoga:

A www.selyemfestes.hu / www.heraporteka / www.heramade.com weboldalakon látható termékek, design, fotók, minta leírások, grafikai alkotások, logo, márka, licenc, valamint a termékek csomagolása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI törvény értelmében szerzői művek és a törvényben foglalt jogvédelem alatt állnak.

Minden design, fotó, leírás, minta, logó, márka, licenc Horváthné Hódi Erika magánszemély tulajdona. Az itt említett szerzői művek és információk bármely jogosulatlan felhasználása – különösen de nem kizárólag annak másolása, átdolgozása – jogsértés és a törvényben foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.

Minden jog fenntartva !
A sokszorosítási jogok nem ruházódnak át tárgyak eladásával! Fotók / tervek engedély nélküli / licenc nélküli használata megváltoztatása nem engedélyezett / A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatban.

Hírlevél tudnivalók:

A hírlevélre való feliratkozással tudomásul veszem hogy önkéntesen hozzájárulok hogy a www.selyemfestes.hu és a www.heraporteka honlap oldalak a továbbiakban rendszeres marketing célú hírleveleket küldjön valamint elfogadom hogy hírlevelekben kedvezményes lehetőségekről tájékoztassanak.

Kapcsolati adatok:

Horváthné Hódi Erika magánszemély, 6762 Sándorfalva, Temesvári u. 14. (megrendeles@selyemfestes.hu)

Adatvédelmi tájékoztató: