TUDNIVALÓK

A HEra Portéka boltban zsűriztetett iparművészeti darabokat, kézműves, egyedi textileket és ékszereket találsz. Készleten kis számban, legtöbb darab rendelhető (ami azt jelenti nincs készen) formában. 

Környezetvédelem HEra Portéka módra: Igyekszem a környezetemet óvni a feleslegesen előre legyártott termékektől, ezért csak mintadarabok készülnek. Ha elkeltek akkor rendelhetővé válnak. A rendelhető polcon talált holmikat rendelheted más színben, méretben. Elkészítési idejük van, ami azt jelenti: be kell szereznem hozzá az alapanyagot, meg kell festenem, nemezelnem hogy viselhesd, ajándékozhasd. Törekszem minden tudásom beleadni hogy a végeredmény kedvedre való egyedi darab legyen.

************************************************************

A honlap tulajdonosa: Horváthné Hódi Erika magánszemély adószámmal, textilműves, kézműves.

Cím: 6762 Sándorfalva, Temesvári u. 14.

Telefon: +36305401894

E-mail: megrendeles(kukac)selyemfestes.hu

Honlap: www.selyemfestes.hu

*******************************************************

Az információk tulajdonjoga:

A www.selyemfestes.hu / www.heraporteka / www.heramade.com weboldalakon látható termékek, design, fotók, minta leírások, grafikai alkotások, logo, márka, licenc, valamint a termékek csomagolása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI törvény értelmében szerzői művek és a törvényben foglalt jogvédelem alatt állnak.

Minden design, fotó, leírás, minta, logó, márka, licenc Horváthné Hódi Erika magánszemély tulajdona. Az itt említett szerzői művek és információk bármely jogosulatlan felhasználása – különösen de nem kizárólag annak másolása, átdolgozása – jogsértés és a törvényben foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.

Minden jog fenntartva !
A sokszorosítási jogok nem ruházódnak át tárgyak eladásával! Fotók / tervek engedély nélküli / licenc nélküli használata megváltoztatása nem engedélyezett / A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatban.

**************************************************

A selyemfestes.hu honlapon bemutatott termékek kizárólag csak a

www.heraporteka.hu +

www.hera.meska.hu +

www.HEraMade.etsy.com.

Kizárólag csak a fent megemlített weboldalakon / webshopban vásárolhatóak meg.

Minden más oldalon való árusításhoz, megjelenéshez az alkotó nem járult hozzá, elhatárolódik tőle! CSAK ezeken az oldalakon keresse vásárolja csak az eredetit!

**************************************************

The items seen at the selyemfestes.hu website are only available for purchase at the

www.heraporteka.hu +

www.hera.meska.hu +

www.HEraMade.etsy.com

websites/webshops. Selling any of these items at any other website has not been approved and allowed by the designer. Look for the original pieces!

***********************************************

-A HEraPortékához kapcsolódó honlapok/mediák amelyeken árusítás nem folyik csak blog, promóció és bemutató internetes helyszínek:

1. www.selyemfestes.hu -blog Magyar nyelven

2. www.heramade.com -blog Angol nyelven

3. www.horgolasminta.hu -blog Magyar nyelven

4. Facebookon:

HEra’s textile arts

Horgolásminta

HEraMade – HEra’s textile arts

Heramadekids

5. Instagram: heramadeart

6. Twitter: HEraMade / HEra Portéka

7. Pinterest: HEra

Valamint az alkotó alábbi textilművészeti csoportok tagja:

8. TAFA (Textile art and Fiber art List)

9. Artizan Made

Máshol megjelenésre az alkotó nem ad jogot, elhatárolódik a neve és képei megjelenítésétől, rá való hivatkozást megtiltja és nem engedélyezi! Akik ennek ellenére használják a fent leírtakat jogot sértenek mely büntetőjogi következményeket von maga után.