Nuno nemez hernyóselyem kendő, sál

Nuno nemez sáljaim, kendőim rendkívül egyedi darabok. Az alapanyaguk finom szövésű hernyóselyem és extra puha merinó gyapjú társításával készülnek.

Nagyon könnyed, lágy mégis meleg kelmét kapunk ebből a társításból. A technikából adódóan sosem lehet két egyforma darabot készíteni. Először a selymet festem a kívánt színre, majd amikor elkészült nagyon finom, válogatott gyapjú szálakat, gyapjúszöszt és selyemszálakat dolgozok vele össze. Jó tartású, különleges, nagyon puha és mégis meleg anyagot készítek. Mindent kézműves munkával, óvatosan, több éves szakértelemmel.

A mintákat én tervezem, így lehetőség van olyan egyedi darabok készítésére is ami meglévő alkalmi ruhához vagy kabáthoz készül rendelésre.

Ebben a különleges ötvözött kelmében az anyag puhasága és lágysága még azokat megelégedettséggel tölti el akik valamiért kemény anyagnak tartják a nemezt. A sűrűbb szövésű hernyóselyemmel kombinálva még az extrán érzékeny bőrűeknek is ajánlott viselet, mivel nem érintkezik a bőrükkel a gyapjú. Több kép galériát fogok folyamatosan tölteni az oldalra, ahol a különböző selymekkel ötvözött gyapjút tekintheted majd meg kendőként, sálként, stólaként. Minden alaklomra tökéletes egyedi darabok készülnek akár ünnepi alkalmakra, akár hétköznapi viseletnék hordhatod. Egészen biztos a kedvenced lesz, mert mindenki dicsérni fogja a rajtad lévő darabot, akármelyik lesz a tiéd.

További exkluzív nuno nemez sálak

You can find my items on the link below: HEraMade. etsy.com