BOHÉM TEXTIL ÉKSZEREK

Milyen ékszerre kell gondolni hogyha arról hallunk hogy bohém textil ékszerek? Elsősorban színes ékszerekre és arra hogy valamelyik részük textilből készül.

Bohém ékszer, csupa rojt boho karkötő, textil ékszer

Milyen ékszerek készültek? bohém rojtos fülbevalók, fodros csipke vagy rojtos karkötők, rojtos nyakláncok, lagenlook stílushoz igazodó nyakláncok, nemezelt brossok, kitűzők, hajékszerek, hajcsatok, kulcstartók. Nézd meg alább a képeken. Minden vásárlóm igen csak elégedett a különleges bohém textil ékszerével.

Bohém ékszer, bohém fülbevaló, boho rojt bolt füli
Bohém ékszer rojtos kisvirág textil boho fülbevaló

A HEra Portéka ékszereket akkor találtam ki amikor egy-egy másik textil alkotásom, kézzel festett hernyóselyem kendő festés, csipke vállkendő horgolás, nuno nemez sál készítése során maradtak alapanyagaim. Például öko pamut fonalak vagy festett selyem szálak vagy hernyóselyem darabok, esetleg nemezelt formák. Mivel a művészeti iskolában én szövést tanultam és a gyöngyszövést is megtanultam, így üveggyöngyeim szép számban maradtak. Valahogy mindig is szívesen kísérleteztem, így egyszer az pattant ki a fejemből hogy ötvözzem őket. Először csak papíron rajzolva majd egy kis idő múlva ezeket az ötleteket meg is valósítottam színes, bohém textil ékszerek készítve belőlük. Itt ezekből a kész gyöngy, nemez, selyem vagy pamut fonalakból készült megvalósított darabokat találod.

Bohém ékszer , rojtos bojt boho kulcstartó

Miért épp bohém? Úgy gondolom a forma, az alapanyagok sokszínűsége és vidámságot sugall számomra, amit ebben a stílusban tudok leginkább kifejezni. Stílusban összeillő darabokat készítek amik jól kombinálhatóak egymással és a HEra Portéka sálakkal is.

Bohém ékszer, boho karkötő, bohém csukló dísz
Bohém ékszer, boho fejdísz, bohém hajékszer

Kinek ajánlom? Mindenképp a bohém stílust kedvelőknek vagy akik szeretik a különleges, egyedi, színes ékszereket. Szívesen vásárolják az ékszereket a lagenlook stílust kedvelő hölgyek is.

Rojtos bohém hosszú nyaklánc, bohém ékszer

Ötleteim folyamatosan rajzolom azóta is. Inspirál egy szín , egy forma, egy hangulat. Az alábbi darabot egy amerikai hölgy rendelésére készítettem, de szívesen készítek neked is hasonlót.

Bohém ékszer, rojtos többsoros karkötő, boho színes karperec

Ötletem neked avagy miben tudok segíteni neked a textil ékszerekkel? Ha valamilyen meglévő, kész ruhához szeretnél rendelni bohém textil ékszert kérlek keress meg az elérhetőségeim egyikén és szívesen készítek neked egyedi ékszert.

A kész darabokat itt találod: HEra Portéka bolt.

Bohém ékszer, nemez szív bross, boho kitűző, bohém hajékszer