Újság

Kendő alkalmi ruhához

A tél közepén kezdődik a báli szezon. A legtöbb nőnek gondot jelent hogy milyen alkalmi ruhát válasszon egy-egy ilyen évzáró vagy évkezdő bálon. Ha több helyre hivatalos akkor még inkább gondot okoz a megjelenés. Ebben tudok segíteni az egyedi sálakkal, stólákkal, vállkendőkkel.

Mindenkinek van egy „kis fekete ruhája” illetve könnyebb egy két alapdarabot beszerezni ami jól is áll nekünk, elegáns és még kényelmes is. Ehhez tudok jó ötleteket adni amit együtt tudunk megvalósítani. Ha valami olyan kendőre vagy sálra vágysz ami mindenkit elvarázsol aki kapcsolatba kerül vele akkor válassz valamit a HEra portékák közül! Hogy milyen kendő készüljön az alkalmi ruhához az együtt alkotjuk meg. Küld el a ruhád fotóját, hogy lássam a színt, válassz a több fazon és stílus közül. (Lehet visszafogottan elegáns, extrán nőies vagy bohém rojtos feltűnő) Így a báli szezonban másra nincs is szükséged csak egy elegáns egyszínű alap ruhára és néhány különleges varázs sálra, ami mindenképp egyedivé varázsolja minden báli megjelenésed, legyen az évzáró céges bál, alapítványi bál, ünnepélyesebb farsangi bál, színházi megjelenés, egy esküvő vagy szalagavató bál.

A HEra Portékának a fő profilja a egyedi, kézzel készített kendők, sálak, stólák. Nézzük miből is készülnek ezek a különleges sálak? Luxus alapanyagokból készítem őket például extra finom szövésű hernyóselyemből (A hernyóselyem igazi bőrbarát, lágy, kellemes tapintású, természetes anyag), ebből a finom anyagból is többféle szövésűt használok fel a készítéskor, a legaprólékosabb válogatású, merinó bárány gyapjúból készített szöszből (ez a világ egyik legkellemesebb és legpuhább gyapjú anyaga). Gőzöléssel fixált selyemfestékkel festem, ami még jobban kiemeli a selyem lágyságát, fényét és természetesen a legkedvezőbb víz-bázisú festéket használom, ami megint csak a legkiválóbb minőséget jelenti. 119 darab kis szériában készíthető Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett iparművészeti darabom közül választhatsz.

Kézzel festett hernyóselyem kendő
Kézzel festett hernyóselyem stóla vállkendő

Válaszd a minőséget! Tedd különlegessé, egyedivé a megjelenésed! Kényeztesd magad a legjobb anyagokkal! A bónusz: hogy báli szezon után is a kedvenced marad, mert a hétköznapi viseletben is különleges megjelenést biztosít.

Hol? HEra Portéka boltban on-line érsz el vagy küldj e-mail.

Nuno nemez hernyóselyem és merinó gyapjú sál

You can find my items on the link below: HEraMade shop