Kedvezmények

Előny a korán ébredő karácsonyi megrendelőknek

Mivel azok a darabok amelyiket nálam vásárolhat meg, azoknak legtöbbje egyedi megrendelésre készül, ezért elkészítési idejük van.

selyemnek: 5-10 munkanap

nemezeknek: 5-14 munkanap

ékszerek: 3-7 munkanap

horgoltak, kötöttek: 14-20 munkanap

Ezek a határidők persze csak hozzávetőlegesek, mer ahogy közeledünk az ünnepek felé a készítési határidők általában megnövekednek a sok megrendelés miatt. Mivel mindenkinek a kiválasztott darabot a legszuperebbre akarom elkészíteni és egyszemélyes vállalkozás vagyok, ezért nagyon jól kell logisztikázni hogy minden ajándéknak szánt darabbal időben elkészüljek.

Ezért a korán ébredő megrendelőimnek az előny. Hálás is vagyok érte, hiszen ők ezzel nagyon sokat segítenek nekem! Hálám jele a kupon: ELOKARACSONY amit a vásárlás végén kell beírni, ellenőriztetni és %-os kedvezményt nyújt. Ez a kupon, csak időnként érvényes 2-3 napra és csak november 10-ig bezárólag. (utána csak jövőre) Viszont az összes termékre és ha van már regisztrációd vagy más nem kuponos kedvezményed azzal is összevonható!

Általában van egy végleges határidő amikor még karácsonyi ajándéknak szánt megrendeléseket tudok felvenni. Ez kb. mikulás napja, de van amikor már november végén sem tudok többet elvállalni. Ilyenkor ezt a webshopban a termék mellett jelzem, illetve nem lesz vásárolható, nincs kosár gomb sem.

Csak a készleten lévő darabok maradnak megvásárolhatóak! Ezért is buzdítom a megrendelőimet arra hogy időben adják le megrendeléseiket, hogy mindenki azt tudja ajándékozni amit szeretne.

Amikor már nincs több megrendelési lehetőség, akkor van még egy utolsó ötletem: ajándékkártya Ebben az a jó hogy a legjobb ajándékot adhatod, hiszen egy lehetőség a megajándékozottnak hogy ő azt válassza ki a HEraPortékák közül ami neki a legjobban tetszik. Ráadásul karácsony előtt 3 munka nappal is elég beszerezned, még odaér!

Természetesen a HEraPortékák díszcsomagolásban érkeznek hozzád, ezért nem kell már rohangálnod sem a csomagolás miatt!

Megérkezik a buborékos levélben, kibontja és már rögtön át is adható.

Kedves korán ébredő karácsonyi megrendelőknek az előny nálad! Használd az ELOKARACSONY kupont!

Köszönet érte!

Addig is kövess ha van kedved esetleg egy kuponra szeretnél szert tenni…

Regisztrálj a saját webshopban www.heraporteka.hu oldalon és szerezz kedvezményeket! (főoldal->lapalja->vásárlói fiók->regisztráció)

Nézd meg a nuno nemez sálaimat is. https://www.selyemfestes.hu/tavaszi-noi-salak/

Kövess a facebook oldalamon vagy az instagramonhogy naprakész ötleteket és infókat kapj!

You can find my items on the link below: HEraMade

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük