Újság

Frida Kahlo ihlette kollekció

Ha színekről kezdünk el beszélni, nekem elsők között ugrik be Frida Kahlo, ő inspirálta FRida Kahlo kollekció darabjait. André Breton szerint szürrealista mexikói festőnő. Szerintem az élet szerelmese és festője, minden fizikai és lelki gyötrelme ellenére. Minden szín ami őt körül lengi az életet ünnepli és üdvözli.

Többet a művészetéről linken tudsz róla olvasni: „Merj élni, meghalni bárki tud!” – Ismerd meg Frida Kahlo életét festményein keresztül A szürrealistának vélt festőnő, aki elsőként ábrázolta könnyed őszinteséggel leplezetlen testét, saját tapasztalatai alapján vitte vászonra mindazt a szenvedést és fájdalmat, amit csak egy asszony élhet át. Megfestette viharos házassága alatti érzéseit, szeretői okozta boldogságát, gyermektelensége miatti kétségbeesését, miközben példás akaraterővel állta az őt ért tragédiák sorozatát.

Számomra inspirálók a színei, a lénye. Ez ihlette a Frida Kahlo kollekció létrejöttét. Teljesen bele illik a HEraPortéka sorába.

A HEraPortéka Frida Kahlo kollekciót erőteljes, élénk színek, virágok jellemzik. Több darabja készült.

Nyaklánc amely karkötőként is használható, karkötők többféle forma kialakításával.

Együtt és szoliter darabként is viselhetőek.

A harang fülbevaló a Frida Kahlo inspirálta kollekció alap darabja mindegyikkel társítható csak a színeket kell összhangba hozni. Mindegyik darab megrendelhető olyan színben amilyenben a legjobban illik a ruhatáradhoz.

A többsoros karkötő színei megrendelhető nyakláncnak is vagy nyaklánc és karkötőként használható darabként is!

Készült néhány visszafogottabb színű darab azoknak akik szeretik az egyedi stílust viszont szívesebben hordják a pasztellesebb visszafogottabb színeket.

Készülőben néhány jelzés szerűen Frida Kahlo ihlette kollekció szolidabb megjelenéssel.

Ha tetszik, a webshopban tudsz vásárolni vagy rendelni az elkészült darabokból. Kérlek kövess a blogon vagy iratkozz fel a HEraPortéka webshop hírlevelére (a lap alján) ha érdekelnek az új darabok. Találkozhatsz még az alkotásaimmal a instagrammon vagy a facebook oldalon.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük