Újság

HEra Portéka adventi naptár

Adventi naptár ajándékok a HEraPortékáktól:

Hogyan kaphatod meg te is: az adventi időszak alatt figyelned kell a www.heraporteka.hu oldal kedvezményes ajánlatait. (mindennap más lesz az akciós termék)

-Legyél határozott és az elsők között vásárolva szerezd be a szeretteidnek az ajándékokat a webshopból  és gyűjtsd be bónusz ajándékokat + a kedvezményeket.

Plusz ajándék…

-Ha 12.01-12.24 között legalább hármat begyűjtesz a négy hét alatt a HEraPortéka karácsonyi díszekből akkor lesz számodra egy plusz ajándékom  is: +vip heraportéka csoportom tagja lehetsz 1 évre és (ami zártkörű és csak meghívásos) +a tagsági idő alatt jár neked az állandó 15% kedvezmény + az összes bónusz ami a tagsággal jár (extra kuponok) + 1 db 1500Ft-os 3 hónapig 1x levásárolható kupon.

Taktikázz, szerezd be szeretteidnek a karácsonyi ajándékokat kedvezményesen!

Jutalmazd meg magad egy ajándékkal!

Gyűjtsd be a limitált HEraPortéka karácsonyfa díszeket! ( a készlet erejéig elérhető)

Figyelj, mert van egy csavar: csak az első héten 20, a másodikon 15, a harmadikon és a negyediken 10-10 vásárló kap heti ajándékot!

Az egyik ajándék a HEra Portékától. Olvasd el hogyan lehet a tiéd!

Résen kell lenni!

Lássuk a medvét, mik az ajándékok?

Csak a készlet erejéig!

1.hét (12.01-12.06) között vásárolsz akkor 2db piros, natúr vagy fehér horgolt csillagot kapsz ajándékba, ha az első 20 vásárló között leszel.

2.hét (12.07-12.13) 2db rojtos horgolt piros, natúr vagy fehér karácsonyfa díszt kapsz a vásárlásod mellé ajándékba, ha az első 15-ben benne vagy.

3.hét (12.14-12.20) 2db horgolt csillag karácsonyfa díszt kapsz ajándékba a vásárlásod mellé ha az első 10-ben benne vagy

4. hét (12.15-12.24) 1db horgolt angyalka karácsonyfa díszt kapsz ajándékba a vásárlásod mellé ha az első 10-ben benne vagy.

Ha szereztél három karácsonyfa díszt akkor jár a bónusz neked is! Figyelem 1 alkalommal történő vásárlásnál legalább 4990Ft értékben kell vásárolnod ahhoz hogy megkapd az ajándékot. Az adventi ajánlatok mindennap kikerülnek a facebook oldalunkra. Szerezz be minél több ajándékot és a bónuszokat magadnak! A bónusz ajándék tagság és kupon 2020.12.27.-től fogod megkapni az e-mail címedre.

FONTOS: regisztrálj a vásárláskor!!!

Holnap már első nap! A részletekről itt értesülhetsz: Kövess minket!

Napi ajánlatok itt: https://www.facebook.com/heratextilartheramade/

Szép adventet kíván! a HEraPortéka

www.heraporteka.hu

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük