Újság

Kék nuno nemez női sál

nuno nemez női selyem sál

Kék nuno nemez női sálam nagyon finom anyagokból készült. Puha hernyóselyem chiffon (muszlin szerű természetes selyem anyag) és merinó gyapjú házassága: a nuno nemez. A nagyon finom, válogatott selymes gyapjú szálak belekapaszkodnak a hernyóselyem szálai közé, így alkotva egynemű különleges anyagot. Nagyon puha mégis jó tartású kelmét alkotnak együtt. (sosem lesz merev a nemezelt selyemrész) A selyemmel ötvözés még puhábbá teszik a válogatott gyapjú pihe szálakat, ezért az érzékeny bőrűek is tudják viselni.

Mérete: 150x40cm Ez a méret minden női mérethez tökéletes lesz sál. Te is gyönyörű leszel benne! Garantálom hogy mindenki meg fogja dicsérni a csodás kendőd!

Csigavonalak liláskék, szürke, mályva és lila színek harmóniája alkotják.

Stólának a 36-42 (német női méret) méretben lesz megfelelő

Ha te is más színben vagy nagyobb méretben szeretnéd megrendelni akkor ide kattints 😉

A formát én megálmodom, néhány skicc rajz után alkotom meg a kendőket, sálakat. Először a selymet megfestem a kitalált színre, majd összedolgozom a mintára igazított gyapjúval. Neked is lehet ilyen egyedi női selyem sálad!

Keress bátran! megrendeles@selyemfestes.hu

Mutasd a kabátod színét egy fotón, vagy írd meg melyek a kedvenc színeid!

Garantálom hogy elkészítem neked a legkülönlegesebb kendőt amiben te is lehetsz elragadó! Ami csak a te igényeid szerinti! Ami másnak biztosan nem lesz! Hiszen a készítési technikából és kézzel készítés folyamatából adódóan nem lehet ugyanolyat készíteni…

Mitől bőrbarát? Te is extra érzékeny bőrű vagy?

Ha extra érzékeny a bőröd, akkor zártabb szövésű selyemből készítem, ami miatt a gyapjúval nem is fog érintkezni a bőröd. Nem fog szúrni… Természetes anyagokból készül. A festékek vízbázisúak, nem toxikusak. Teljesen bőrbarát!

Ha te is szeretnél elsőként értesülni a legújabb darabokról: HÍRLEVÉL

Iratkozz fel! 🙂

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük