Mekkeora méretű selyem kendőt válassz?
Újság

Mekkora méretű selyem kendőt válassz?

Ha egy blúzhoz vagy kabáthoz szeretnél szép masnira köthető selyem sálat, többszörösen a nyakadba tekerhető vékonyabb női sálat vagy egy alkalmi ruhához szélesebb selyem övet, akkor válaszd bátran ezt a 200 X 22,5 cm színátmenetes enyhén gyűrt sálat. Hosszában dupla anyagból készül hogy vastagabb hatású legyen, mint egy sima szalag. A kedvenc színeidben festem meg, írd meg milyen legyen! A képen hernyóselyem pongée 0.5 anyagú sál látható.

Ha vékony sálat, hosszú sálat keresel akkor ez a méret tetszeni fog 7-15 x 200 cm az összegyűréstől függően. Tökéletes ha a hajadba szeretnéd kötni. A nyakadba tekerheted kétszer, háromszor vagy hosszú csomózott divatos hosszú sálként. De jó lesz a farmerod övbújtatójába is. A képen hernyóselyem pongée 0.5 {ejtsd: ponzsé} anyagú sál látható.

89 x 200cm ez a méret leginkább stólának való, vállkendőnek alkalmi ruhához is megfelel. (német 44-es méret felett egészen 54-ig) Sálnak lágyan többször nyakad köré tekerve tudod hordani extravagáns külsőt fog kölcsönözni a megjelenésednek. Azoknak ajánlom selyem sálnak akik szeretik a dúsan omló textileket. A képen hernyóselyem mousseline 3.5 {ejtsd: muszlin} anyagú sál látható.

Ez a méretű selyem kendő 58x200cm selyem vállkendőt stólának a 42-48-as német méret szerinti nőknek ajánlott. Sálnak minden méretben jó, többször a nyak köré tekerhető, dús hatású. A képen hernyóselyem mousseline 3.5 anyagú sál látható.

Ez a méretű selyem sál 42,5×172,5cm sálnak ajánlott minden méretben. A mousseline 3.5 anyagú hernyóselyemből készült sál vékonyabb hatást kelt összetekerve, mint a pongée 0.5 sál ugyanebben a méretben. A német méret szerinti 34-40-es méretű hölgyeknek tökéletes lesz stólaként is. A képen hernyóselyem mousseline 3.5 anyagú sál látható. Tökéletes lesz hajpántként is a tarkón megkötve.

Óriás selyem sál, stóla vagy vállkendő. 89x220cm vagy 89x250cm A német méret szerinti 44-60-as méretű hölgyeknek ajánlott. Ez a méret nyári strandkendőnek, csavart, tekert selyem ruhának is megfelelő méret. Akkora méretű darab anyag hogy kisebb női méretekben selyem ruha varratásnak vagy blúz varratáshoz is elegendő, nagyobb méretek ujjatlan ruha vagy strandruha blúz varratható belőle. A képen hernyóselyem pongée 0.5 anyagú sál látható.

Ebben a méretben: 58x200cm tökéletes többszörösen a nyakba tekerhető lágyan omló, dús sálnak. Német méret szerint 44-48 as méretig stólának amelyet elöl megköthetünk, 50 -esnél nagyobb méretre csak sáltűvel ajánlom. Egy pont ekkora darab vékony, nem nyúlós anyaggal érdemes előre kipróbálni otthon, hogy megfelelő lesz-e a mérete. A képen hernyóselyem pongée 0.5 anyagú sál látható.

A 42,5x180cm leginkább sálnak ajánlom, de 34-40-es méretű hölgyeknek jó lesz vállkendőnek is. Többféleképp használhatjuk többször a nyakunkba tekerve, össze tekerve különleges hajpántként vagy csomózással megkötve divatos sálként. Egy elegáns blézer mellé simán csak a nyakunkba terítve gyönyörűen mutat. A képen hernyóselyem pongée 0.5 anyagú sál látható.

A 90×90 cm női kendő sokféleképpen hordható. Hagyományos kendőként nyakba kötve szinte már sál hatást ad. Ha a fejünkre kötjük teljesen betakarja, sőt akár turbánként is beköthetjük vele fejünket. Hajpántként is tudjuk hordani szelesebb időben, de a vállunkat is el takarja a tűző naptól. Készülhet mind pongéeből, mind mousselinből. Lehet bármilyen színű amit csak el tudunk képzelni és sokféle HEra Portéka mintával készíthetem.

Fejkendőként is hordható 90x90cm női selyem kendő

A 65×65 cm női selyem kendő már kényelmesen a fejre is köthető. Nyakba kötve hordva lazább fazont ad mint a kisebb változat. Ugyanolyan színekben és mintákkal is eltudom készíteni, mint a kicsiket, de ezektől eltérő színű, teljesen egyedi is lehet. Az első képen pongée 0,5 anyagú, a második képen mousseline 3,5 anyagú kézzel festett hernyóselyem kendő látható.

Ezek a legjobban ismert, legtöbbet viselt tipikus női selyem kendők 53x53cm méretű hagyományos fazonúak. Nyakba köthetőek vagy hajpántként hordhatóak. Esetleg csuklóra kötve vagy táskafülére dísznek hordhatóak. Több színben, több mintával készítem. A képen hernyóselyem pongée 0.5 anyagú sál látható.

Sokféle fazonú, színű és mintájú női selyem kendőket, női selyem sálakat, vállkendőket alkalmi ruhához, vidám skinny kendőket mindennapi viseletre keress bátran nálam! Rendelj egyedit magadnak a HEra Portékában