Újság

Vállkendő bézs alkalmi ruhához

Itt a báli szezon. Van kedvenc ruhád de nem találsz hozzá megfelelő kiegészítőket? Mindig a kis feketével példálózik mindenki? Mi van akkor ha a te kedvenc alkalmi ruhád bézs színű? Tökéletesen illenek hozzá akkor is a HEra portéka selyem stólák. Mutatok néhány példát erre is.

Bézs színű ruhához illik akár egy színesebb nuno nemez hernyóselyem sál vagy egy kézzel festett színátmenetes selyem kendő is.

Lehet bármilyen méretű amit el tudsz képzelni hozzá. A női selyem kendő, selyem stóla méretét érdemes úgy megválasztani, hogy az kicsit nagyobb legyen, mint ami pont körbeér. Ettől elegánsabb lesz a lágyan omló anyag, ami a vállunkat fedi. Könnyebben tudjuk elől megkötni, összetűzni. Az én ajánlatom egy stóla mérethez: 34-40-es mérethez: a 45x180cm már megfelelő, a 42-48-as mérethez: a 60x200cm méretűeket ajánlom, 50-es méret felett inkább a 89x250cm amit javaslok. Itt találsz méret ötleteket.

Ha csak összetűzni szeretnéd akkor természetesen egy kisebb méret is megfelel, hiszen a megkötéshez nem kell még további anyagrész. Mivel méteráruból készítem a női kendőket, saját egyedi festéssel, ezért a más méret festése is lehetséges.

Bézs színű alkalmi ruhához lehet egy színesebb pasztell virágos kézzel festett hernyóselyem stólád vagy egy intenzívebb színű színátmenetes ombre stólád is. Mindkettő tökéletes lesz a ruhádhoz.

Lehet bármilyen fazonú, stóla, vállkendő, sál. Lehet bármelyik HEra Portéka minta. Lehet gyűrt, ráncos vagy kontúrral festett mintás, színátmenetes festésű vagy márványos. Nézd meg a fotókat! Nézz szét a honlap többi fotója között, egészen biztos kapsz valami ötletet! Írj hogy együtt megvalósítsuk a legegyedibb, legkülönlegesebb selyem sálat amit a ruhádhoz viselnél. Amilyen másnak biztosan nem lesz.

A kontúrral festett mintás hernyóselyem sálak is tökéletes kiegészítői a váll nélküli alkalmi ruhának.

Annyira meg fogod szeretni a puha anyagát hogy a hétköznapokon is szívesen fogod viselni többször a nyakadba tekerve. A bál után is mindenki a csodájára fog járni.

Hétköznapi viseletként többször a nyakadba tekerheted.

Ha a fotókon nem találsz kedvenc színt akkor sincs semmi gond. Írj nekem, küld el a kedvenc alkalmi ruhád fotóját vagy csak egy részlet fotót a ruha színéről és én festek hozzá illő színű selyem kendőt.

Nagy méret és színválasztékban kínálom a HEra Portéka kézzel festett selyem kendőket.

Nemezelek hozzá különleges technikával készült nuno nemez sálat, ami ötvözi a selyem puhaságát és gyapjú kölcsönözte melegséget. Extravagáns, feltűnő, egyedi darabokat kedvelő nőknek ajánlom.

Különleges nemezelt hernyóselyem kendőket azaz nuno nemez sálakat is kínálok extravagáns nőknek.
Extravagáns alkalmi női nemez sál

Az anyaguk puha, lágy, finom szövésű, elegáns hernyóselyem. A technika amivel készítem egyedi kézi festés. A festék amivel festem, bőrbarát vízbázisú selyemfesték.

Kérlek nézz vissza pár nap múlva ha más színű az alkalmi ruhád! Neked is van néhány ötletem.