Újság

HEra Portéka

Mit kell tudni a HEra Portéka oldalról?

Mit takar a HEra Portéka: Az alkotó, a tervező, a marketinges, a moderátor, a fotós: Hódi Era (vagyis: én Erika Hódi Horváthné). A mintákat, a fazonokat, a formákat én találom ki, saját kútfőből alkotok. Tagja vagyok 2 nemzetközi textilművészeti csoportnak (TAFA, ArtizanMade) Számos darabomat Iparművészeti Lektorátus zsűrizte (119-t). Textileket készítek kézműves technikákkal (selyemfestés, nemezelés, nuno nemezelés, kötés, horgolás, ékszerkészítés) A tárgyaimat a on-line felületeken értékesítem az egész világon. Röviden ennyi. Hosszabb bemutatkozás: itt.

Van facebook oldalam és ha magyarul beszélsz, akkor neked van exkluzív csoportom is, talán mint egy blog vagy annál is több… mert vannak kedvezmények a zárt csoporton belül.

20 éve foglalkozok hivatás szerűen textilek és textilékszerek alkotásával.

Elérhetőségek, adatvédelmi irányelvek

Garanciát a vásárlói visszajelzések adják lásd: vevői értékelések

Bármikor elérsz, megkereshetsz. Írj üzenetet…

Megoldjuk bárminek nem lett jó a színe, a mérete…, más szín a kedvence a megajándékozottnak… (észszerű határok mellett azért)

Rugalmas vagyok, mivel mindent én csinálok amíg meg nem érkezik hozzád a kiválasztott alkotás… – az alkotástól a csomagfeladásig.

Az elkészült darabokat így kapod meg:

Felhívom a figyelmét hogy a termékeim illetéktelenek másolják, képeket is loptak már az oldalamról és a webshop szolgáltatók oldalairól is aminek az illetéktelen (scam) felhasználásától elhatárolódok valamint a szükséges jogi lépéseket megtettem. A HEra Portéka/HEraMade/HEra’s textile arts alkotások csak kizárólag az itt megemlített webhelyeken kapható, sehol máshol nem árusítom őket semmilyen formában!

Horváthné Hódi Erika

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük