Újság

Őszi női selyem sál

Mustár női selyem sál gyapjúval, őszi női nuno nemez sál. Ha a mustár szín a neked is a kedvenced és szereted a boho stílust, akkor ezt a sálat te is imádni fogod! Ide kattintva rendelheted meg!

Ez a fajta nemezelés egy igazi kuriózum. Egy feltűnő érdekesség, ami ritkaságánál fogva különlegességnek számít. Lágy különleges alapanyag, ritka technika, egyedi darab. Ha te is szeretsz különleges lenni, akkor egy ilyen sál neked is kell!

Őszi női selyem sál gyapjúval, nuno nemez sál.

Nuno nemezeléssel készítettem finom anyagokból. Evvel a technikával a finom gyapjúszösz ötvöződik a nagyon finom szövésű hernyóselyemmel és egy új, jó tartású mégis puha anyagot képeznek együtt. A gyapjú nem az egész felületet borítja be, csak a minták területét, általában a megmunkált darab felét takarja gyapjú, a többi rész hernyóselyem, ettől puha és kellemes tapintású a felület.

Anyaga: 100% hernyóselyem pongée 0.5 és 100% merinó gyapjú kombinációja.

Őszi női selyem sál színei: mustár, okker, sötét szürke, levendula lila, világos szürke, mályva lila árnyalatok.


Egy vállpántos ruha remek kiegészítője. Esküvőre, színházban. Egy egyszínű színben passzoló ruhát elvarázsol az eredmény egy gyönyörű új stílusú ruha.
Minden méretben sálnak kitűnő! Tekerd többször a nyakba vagy csak lazán elöl  kösd meg. Szinte biztos hogy mindenki rá fog csodálkozni és dícsérni fogja a megjelenésed!

Más színben illene önhöz?
Ha nem találja az önhöz legjobban illő színt, ha más színben szeretné ezt a fazont kérem keressen üzenetben!

Stólának: 36-48-as méretet viselő hölgyekre való ez a modell.
Teltebb hölgyeknek stólának amely elől kényelmesen megköthető 50-58 méretet viselőknél 190cm hosszúság  javasolt. A legördülő menüben tudja kiválasztani a méretet.

Többféle nuno nemez sál

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük