Információk,  Újság

Kész HEraPortékák

A karácsonyi időszak az amikor egyszerre a legtöbb megrendelésem összegyűlik a gyönyörű kézzel festett hernyóselyem kendőkre, sálakra. Ilyenkor szerettek egyedi darabokat ajándékozni. Mindezek mellett azért készültem nektek néhány kész darabbal is, amiket folyamatosan töltögetek fel a webshopba.

A kész HEraPortékák külön címkével megjelöltek „készen van”. Ezek elkészítésére már nem kell várni, azonnal tudom postázni.

Amire még érdemes figyelni karácsonyi időszakban az a szállítás. Nálam is sokféle szállítási lehetőség van, mégsem ajánlom az utolsó pillanatos vásárlás mellé bármelyiket. A foxposttal történő szállítást például csak 12.16-ig utána már nem biztos hogy időben megérkezik, túlterheltek, telítettek az automaták, szombaton nem töltik az automatákat, csak nagyon körültekintően válaszd! A fuvar.hu-val szállítom a legtöbb HEraPortékát, az elmúlt 4 év tapasztalata alapján megbízhatóan 1-2 munkanap alatt szállítanak a mpl logisztikáját használva. (posta automata, házhoz szállítás) az utolsó nap amikor indítok még szállítást -utolsó rendelési nap, csak a kész daraboknál hogy karácsonyra odaérjen: 2023.12.19. (csak a fuvar.hu házhoz szállítással vagy posta automata)

Ha lekésnél akkor csak a személyes átvétel marad.

Acting Director

Ha bizonytalan vagy mit válassz, akkor adj ajándékkártyát egyedi kupon kóddal! (-nagyon nagy örömet tud okozni, hiszen nincs melléfogás, azt fog választani a megajándékozott ami neki a legjobban tetszik! )

A kész HEraPortékák várnak rád!

aktuális további infók:

Regisztrálj kedvezményekért a webshopban. Kövess a blogon is vagy a facebookon illetve ha videókat szeretsz nézegetni akkor az instagramon

HEraPortéka webshop Hódi Era textilműves zsűriztetett iparművészeti és kézműves darabok lelőhelye

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük