Információk

Mikorra ér ide a HEraPortéka

Sokszor teszitek fel ezt a kérdést.

Kétféle helyes válasz van rá.

  1. Az első abban az estben igaz ha egy készen lévő darabot választottál, bankkártyával ki is fizetted vagy azonnal intézed az utalást és a fuvar.hu postafutár szolgáltatást választottad. Akkor a ” Mikorra ér ide a HEraPortéka” kérdésre a válasz: holnapra, holnaputánra (munkanapokon). Ha foxpostot választod akkor 3-4 munkanap is lehet. gls csomagautomatán keresztül 2-3 munkanap.
  2. A második helyes válasz: Miután elkészült, a fenti feltételekkel tudom szállítani. Az elkészítési idő a terméktől függ, mivel egy kendő festése és ékszer elkészítése legtöbbször 3-7 munkanap, a nuno nemez 5-10 munkanap, egy horgolt nagyobb darab, pl. egy kardigán 2-3 hét is lehet. Mikorra ér ide a HEraPortéka helyes válasza ebben az esetben az elkészítési idő+szállítási idő

Erről itt is pontos információkat kapsz.

Még az is szoktátok kérdezni: Miért van készítési idő?

A HEraPortéka (nem egy szimpla webshop ahol a kereskedő a megszámlálhatatlan darab felvásárolt termékét értékesíti.) Ennek a webshopnak lelke van: egy az alkotó az elkészítővel az alapanyagbeszerzővel a tervezővel a webshop személyzettel.

Halvány pasztell kézzel festett selyem sál

Tehát amikor kiválasztod a hernyóselyem kendőt, a nuno nemez sálat, bohém ékszert vagy a horgolt ruhát, akkor személyesen velem kezdesz levelezni arról milyen szín legyen, mekkora méret, allergiás vagy-e valamilyen anyagra. Nekem küldöd az információkat, én fogom neked megálmodni és elkészíteni, majd becsomagolni és postázni.

Bohém ékszer Hódi Era Frida Kahlo inspiráció kollekciója

Már itt látszik a személyre szabott odafigyelés az egyéni darabod születéséhez. Ráadásul, igen a technikákból adódóan sem is lehetséges kétszer ugyanazt a terméket elkészíteni. Egyedi darab lesz, a te ízlésedhez igazítva. Ehhez kell az idő. Például valaki a webshopban kinéz magának egy barna rózsaszín színátmenetes hernyóselyem kendőt, de amikor a méretválasztás ablakot lenyitja akkor rájön hogy más méretben is választhatja ezt színt. El kezd gondolkodni hogy melyik méretet ismeri már (használta már és bevált) és ekkor egy a minta kendőtől eltérő méretűt tesz a kosarába. Amikor megkapom a rendelést (megírtam a számlát) akkor kezdődik a munka. (Tudtad hogy minden darab amit készítek a hófehér alapanyagból indul?)

Boho horgolt stóla Hódi Era Design

Hogyan is? Elkészítem a megfelelő méretű sálat, majd hozzákészülök a festéshez, kikeverem a megfelelő színű selyemfestékeket és amikor minden kéznél van elkezdem ecsettel felvinni az alapanyagra a festéket majd eloszlatom és márvány mintákat készítek rá. Mivel folyékony állapotban a festék élénkebb, ezért arra is vigyázni kell hogy a megfelelő színt érjem el a kendőn. Ráadásul a selyem beszívja a szálak közé a festéket, ezért törölni nem lehet miután a textilhez érintettük az ecsetet, szóval hibázási lehetőség sok, javítás szinte nulla. Már azt is megfigyeltem tavasszal, nyáron automatikusan világosabbakat tudok festeni, télen és ősszel sötétebb árnyalatokat viszek fel az anyag, -ugye a fényviszonyok miatt. Könnyed játéknak tűnik mégis erős koncentrációt igényel az újra festés készítése egy meglévő mintadarab után.

Várlak szeretettel a webshopban és a blogon is vagy a facebookon illetve ha videókat szeretsz nézegetni akkor az instán Ugye már te is tudod mikorra érkezik hozzád?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük