Pasztell kézzel festett HEraPortéka, azaz Hódi Era hernyóselyem sál
Újság

Pasztell

Te tudtad hogy neked is jól állhat a pasztell? Sokan félnek tőle, mert nem tudják hogy a színtípusokhoz megfelelő árnyalatokat választják, akkor jól fog állni nekik is!

színátmenetes pasztell kézzel festett hernyóselyem kendő

Először is tudnod kell hogy hideg vagy meleg színárnyalatok állnak neked jobban. Ez az alap.

Ezüst és arany hernyóselyem női sál

Ha ezt sikerül eldöntened akkor már majdnem nyert ügyed van.

innen már csak egy lépés hogy

hideg – élénk, erőteljes, sötét;

hideg – tompa, ködös, világos;

Pasztell selyem kendő a HEraPortékától valódi selyemből kézzel festve.

meleg – élénk, friss, világos;

meleg – tompa, fűszeres, sötét;

Mekkeora méretű selyem kendőt válassz?

színek állnak neked jól. Így már könnyebben be tudod határozni milyen színeknek a halvány változatai fognak neked jól állni és hogy mennyire pasztell árnyalatok fognak jól mutatni rajtad.

Szándékosan nem mentem bele a színtípusok elemzésébe, ezt rábízom a színtanácsadókra. Ők sokkal alaposabban meg tudják (illetve egy személyes találkozó alkalmával kendőzéssel megállapítják melyik színtípusba és annak melyik altípusába tartozol) mondani neked mi a pontos színtípusod. De ezzel a kis előzetes megfigyeléssel is elég jó eredményt tudsz elérni saját magad megfigyelésével.

Ami fontos természetes fénynél és smink nélkül figyeld meg magad. Ha alapvetően el tudod dönteni hogy a hideg vagy meleg árnyalatok mutatsz-e szebben már nyert ügyed van. Mert egy hideg bőrszín mellett a meleg árnyalatok nem lesznek szépek, el fogsz sárgulni és fordítva is igaz meleg bőr szín mellett a hideg árnyalatok legtöbbjében sápatag leszel. (vannak kivételek)

Halvány pasztell kézzel festett selyem sál

A pasztell általában világos árnyalatú, kevésbé telített színeket jelent. Eredete a festészetből való ahol a grafika és a festészet közötti átmenetet jelenti, amikor krétával készül egy rajz, ahol kötőanyag nélkül kerül a papírra pigment, ezért a kevésbé élénk foltokat képez.

Tehát a pasztell az egy halvány színárnyalat kevés pigmenttel, ami kendőben vagy sálban viselve akkor lesz szép rajtad, ha tudod hogy meleg vagy hideg árnyalatú legyen-e inkább.

Alternatív megoldás lehet egy színátmenetes pasztell sál vagy kendő. Szerezz be nálam egy ilyen hideg meleg színárnyalatú pasztellt magadnak! www.heraporteka.hu/pasztell

A HEraPortéka webshop itt található Regisztráció és hírlevél feliratkozás levásárolható bónusz pontokat érnek!

Instagramon mini videókkal van heramadeart ha még több pasztell selyem kendő képre vágynál, no meg werk fotókra.

hűvös pasztell hernyóselyem kendő

Itt olvashatsz még a különleges pasztell nuno nemezről

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük