Újság

Nyári forróság, akkor valódi selyem!

Nyári forróság, akkor hordj valódi selyem ruhát!

A valódi selyem nagyszerű tulajdonsága hogy szellős és remekül szívja a vizet. Tehát átfújja a szél, mivel 100% ban természetes szál ezért ezért hűsítő, kellemes viselet. Ami fontos csak olyan selyemre igaz ez ami 100% valódi hernyóselyem valamit a festék amivel festik az professzionális gőzzel rögzített festék és nem hő rögzítéses (tehát rávasalt) mert az egy felületi vékony rétegben fedő festék ami műanyag alapú, ezért elzárja az anyag felületét, így az nem lélegzik. A professzionális gőzzel rögzített festék viszont beszívódik az anyag szálaiba és azt színezi meg, ezért nem képez fedőréteget az alapanyagon, és megmarad a valódi selyem eredeti szellős tulajdonsága. Én ezt a professzionális gőzzel rögzített festés módot ajánlom illetve ezt is alkalmazom a készítés során.

A bő libbenős, bő szoknyájú ruhákhoz sok anyag kell. Ha egyenes vonalú ruhát szeretnél azt meg alá kell bélelni mindenképp vagy aláöltözővel együtt kell hordani. Azt szoktam ajánlani hogy hernyóselyemmel béleljék alá, hogy kellemes maradjon a viselete, kezelése.

Ez egy saját tervezésű kiállításon szerepelt darab.

Ez egy közepes mennyiségű anyagot követelő tunika fazon, ami egy színben, színátmenetben, illetve fényvirág mintával is készülhet. természetesen a vállra lehúzható, de nem muszáj így hordani.

Harang alakú szabással, 3/4-es ujjal vagy ujjatlanul is.

Az egyszerű fazonok a leglátványosabbak és legkevesebb anyagot kívánnak remek viselet nyáron és tavasszal, ősszel vagy ünnepélyes alkalomra kosztüm alá is.

egyszerű fazon mintával vagy anélkül, ez egy zsűriztetett darab.

Ez csak egy példa a stólából csavarásokkal előállított alkalmi blúzokra.

Ezek egy stólából csavararásokkal előállított alkalmi blúzok

Egyszerű tunika blúzhoz nem sok anyag kell, a kézi festés látványos, az alapanyag rendkívül szellős, kellemes. Ha mintát is szeretnél rá akkor kell a szabásmintája is amit fel kell rajzolnom az anyagra hogy a mintát pont oda fessem ahová esnie kell a varrás után. Akár Matyó minta is lehet.

Tunika blúz színátmenetes ráfestett csíkmintával.

Általában színátmenetes alapanyagot kérnek tőlem festeni. Harang fazonú trikóknak, blúznak, egyenes vagy empire szabású nyári ruháknak. Ez mindig úgy történik hogy egyeztetünk, színt, mintát, méretet, anyagvastagságot, árat.

A színt kiválaszthatod egy színátmenetesre festett sálamról vagy te magad is megmondhatod milyen legyen…

Levendula női kepp, valódi selyem csősál
virágos selyem
szoknya betéte
őszies hangulatú
pipacsos
pipacsos szegély

A kontúros minták a legnehezebben felhelyezhetőek a szabásmintára. Gyönyörű menyasszonyi és új asszony ruhaanyagok készíthetőek minden jeles alkalomra.

lepkék és pöttyök
orchideák
Virágszirom foltok

Nyári forróság, akkor hordj valódi selyem ruhát! Rendeld meg hozzá az alapanyagot! Ezt a bolerót szívesen el is készítem és most a mintadarab kedvezményesen kapható, siess csak ez az egy van belőle készen!

sőt akár képet is küldhetsz pl. egy ilyet, mert neked ez a szín tetszik —–>

Mivel tudom hogy sokan maguknak varrnak, varratnak ezért leginkább egyedileg festett anyagokat ajánlok. Ezt úgy kell elképzelni hogy kinézel magadnak egy ruhát amit megvarrni vagy megvarratni szeretnél és én ennek az alapanyagát fogom megfesteni neked. Bátran keress e-mailben az egyedi ajánlatokhoz megrendeles(kukac)selyemfestes.hu. Írj!

Nézz be hozzám!

Regisztrálj a www.heraporteka.hu oldalon és szerezz kedvezményeket! (főoldal->lapalja->vásárlói fiók->regisztráció)

Nézd meg a nuno nemez sálaimat is. https://www.selyemfestes.hu/tavaszi-noi-salak/

Kövess a facebook oldalunkon vagy az instagramonhogy naprakész ötleteket és infókat kapj!

You can find my items on the link below: HEraMade

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük