Újság

Szürkéskék selyem sál

Szürke és kék selyem sál, színátmenetes női sál

Szürkéskék selyem sál színátmenetes azaz ombre festéssel készült hernyóselyem mousseline (muszlin) anyagból. Ez az anyag hasonlít a muszlinra, csak ezért nevezik annak, de ez egy természetes hernyóselyem szálból szőtt nagyon puha kelme. Szövéséből adódóan mosáskor kb. 20%-ban zsugorodik, ilyenkor ez a ritka szövésű anyag kicsit összeugrik. Így egy gyönyörű, izgalmas, picit ráncos kicsit sötétebb árnyalatú, rusztikus felületű anyag képződik, amit így is lehet viselni. Extra hatású dekoratív sálat kapunk így! (súgok: én így szeretem a legjobban ezt a fajta szövésű hernyóselymet) Pazar látványt nyújt! Hétköznapi sálként ebben a formában tudjuk vele a legkülönlegesebb hatást elérni. Természetesen vasalással vissza lehet nyújtani (simítani) az eredeti méretére. Kivasalva alkalmi ruhánk méltó dísze, kiegészítő lesz.

Szürkéskék színátmenetes selyem sál

Ezt a szürke és kék selyem sál festését vízbázisú, bőrbarát speciális selyemfestéssel készítem, hogy megőrizzem az eredeti anyag minden jó tulajdonságát. A festéket én keverem a megfelelő színárnyalatra alapszínekből. A sál felületén ecsettel oszlatom el a színeket, ezért nem képződnek éles határok hanem szépen összemosódott színátmenetek alakulnak ki. Az idei színtrend különleges darabja.

Szürke és kék színátmenetes hernyóselyem sál

Neked is lehet ilyen szürke és kék selyem sálad! Ha kicsit más árnyalatút szeretnél szívesen megfestem neked. Te is nagyobbat szeretnél… semmi gond! Rendelésnél 2 méretből választhatsz!

Szürkéskék selyem sál, ombre női sál

Ha elsőként szeretnél értesülni kedvezményekről, kérlek iratkozz fel a HÍRLEVELEMRE!

You can find my items on the link below: HEraMade.etsy.com

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük