Újság

Selyem sál

Hogyan látod a virtuális boltban? Igyekszem minden selyem sál színét több beállításban fényképezni a boltban, azért hogy lásd egy világosabb és egy sötétebb háttér mellett fotózva. Legtöbb selyem sál fotóhoz viselése közben készült fotó is tartozik vagy élő modellen vagy szabóbabán fényképezve hogy a méreteket is tud viszonyítani. Habár mindenütt leírom a szövegben hogy mekkora az adott selyem sál, kendő, avatatlan szemnek mégis jó egy modellen készült kép. ha mégsem tudod elképzelni neked jó lenne-e az adott méret itt kaphatsz egy kis segítséget hogy mekkora méretű kendőt válassz!

Nézzük akkor hogyan látod a boltban a selyem sálat, kendőt, bohém textil ékszert a virtuális polcokon?

HEra Portékák

A leírásban találod mekkora a mérete, milyen testalkathoz ajánlom… linket a választható másik mérethez illetve ha rendelhető akkor a lenyíló ablakból tudod kiválasztani a te méretednek megfelelőt.

A virtuális térben fotókon látod a selymeket, igyekszem neked bemutatni többféleképp, mégis előfordulhat hogy a színárnyalat a monitorok egyedi beállításai miatt kissé eltérhetnek… Kérlek ha neked mindenképp egy adott árnyalatra van szükséged, akkor egyedileg rendelj! Írj, küld fotókat (akár egy virág fotója is lehet vagy bármi más amin megtetszett egy szín) , írd körül a színt hogy a lehető legpontosabban meg tudjam neked festeni álmaid selyem sálját!

A HEra Portéka selyem sál és bohém textil ékszer mindig becsomagolva vagy dobozban érkezik hozzád!

Bohém HEra portéka textil ékszer

Válassz bátran!

Neked is lehet HEra Portéka selyem sálad!

Ha kíváncsi vagy hogyan viseld? Kattints ide!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük