Újság

Neked melyik a kedvenc színed?

Mindig megkérdezik tőlem: neked melyik a kedvenc színed? Mindig azt válaszolom nekem nincs kedvencem mindegyiket egyformán szeretem festeni. ( – és ez valóban igaz )

Kézzel festett hernyóselyem kendő
Indigó kék kézzel festett női selyem sál

Aztán rájöttem hogy rosszul értelmezem a kérdést. Bizony van ami közelebb áll hozzám, alapból szívesebben választom, szívesebben viselem. közben megtanultam hogy igen is van ami nekem jobban áll, ami engem könnyebben elvarázsol, ami megnevettet, kiegyensúlyoz ha a bensőmben zavar adódik. Illetve alapvetően magabiztosabban érzem magamat a megfelelő színekkel.

Grillázs hernyóselyem sál

Sokféleképpen vizsgálgattam a színeket az évek folyamán. Néztem ezoterikus szempontból, vizsgáltam színtanácsadói ismereteim alapján, figyeltem a vásárlóim szemszögéből, kutakodtam a divat és stílus történet szempontjait figyelembe véve. Rájöttem mindenki egy alapszínkészlettel jön erre a világra befolyásolják etnikai és társadalmi hovatartozásai. A divat trendek és stílus jegyek ismérvei, mégis akkor lesz önmagával harmóniában ha azokkal a színekkel, színárnyalatokkal veszi magát körbe amelyek legjobban passzolnak hozzá. Akkor lesz az egyéni megjelenésében teljesen összhangban ha megfelelő színekkel veszi magát körül.

Hernyóselyem stóla
pasztell hernyóselyem kendő

Ezért most én kérdezem tőled: Neked melyik a kedvenc színed? A HEraPortékákat én a kedvenc színeidben is szívesen elkészítem, hogy te is harmóniában tündökölhess!

Szürke kék selyem kendő

Rendelj bátran, küld el melyik szín típusba tartozol vagy küldj néhány fotót a kedvenc színeidről és ruháidról amiket a legjobban szeretsz. Rendeld meg a kedvenc színeidben a személyes HEraPortékádat te is! Várlak szeretettel!

www.heraporteka.hu

Hogy mekkora méretű sálat válassz? Ide kattintva megkapod a választ!

Ha te is szeretnél elsőként értesülni az újdonságokról, egyszeri darabokról, új mintákról, kedvezményekről iratkozz fel

Te is követője vagy a facebook oldalamnak?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük