Újság

Tavaszváró selyem sál

Pink és narancs hernyóselyem muszlin sál

Tavaszváró selyem sál sokféle lehet… Ez a hosszú selyem sál pink és narancs színek keveredése és színátmenetei a közepén világosabb, a keskenyebb szélein sötétebb árnyalatú. Anyaga nagyon puha hernyóselyem mousseline 3.5 (muszlin) Hogy így összetekerve tudd hordani: 172,5×42,5cm sálat válaszd! Neked is lehet rendelj bátran!

Pink színű narancs virágos hernyóselyem sál

A gyümölcstea színű selyem sál az élénk, feltűnő színeket kedvelőknek ajánlom. Anyaga: hernyóselyem pongée 0.5 (enyhén fényes selyem) Ilyen vagányul tekert sálhoz 150x40cm selyem sálra van szükséged!! Kattints a képre 😉

Cukorka árnyalatú pasztell selyem sál

Pasztelles árnyalatú fakó cukorka színek színátmeneteivel kézzel festettem ezt a sálat. Enyhén fényes felületű selyemféle, nem átlátszó. Hétköznapi viseletként összetekerve hajadba kötheted, bohém sálként többszörösen a nyakadba tekerheted, ünnepi alkalmakra kivasalva vállra terítve stólaként hordva leszel a legcsinosabb. Tökéletes választás!
A képen lévő selyem sál mérete: 42.5X180cm

Tutti-frutti hernyóselyem kendő

Tutti-frutti hernyóselyem kendőm cukorka színekben pompázik. Alkalmakra kivágott ruha leomló gallérjának ajánlom. Hajba, nyakba tekerve te leszel a legfeltűnőbb. Különleges övként egy fekete ruhához… hm…, igazi vagányság 😉 Ez a darab 90x90cm Kedvenced lesz ígérem!

Rózsaszín barna ombre, színátmenetes, gyűrt, hosszú selyem sál

Színterápia borúsabb napokra. Ez a selyem sál a tavasz és nyár színorgiájának bohém képviselője. Tekerd a nyakadba többszörösen tekerve, hord hajpántként a fejedre kötve, hajadba fonva vagy vagány övként ruha vagy nadrág derekára kötve. A legdivatosabb egyedi öltözékkiegészítő a tiéd lesz!

Pasztell selyem sál

Sötét mályva pasztell árnyalatok. Hétköznap viseld összetekerve többszörösen a nyakba, ünnepi alkalmakra kivasalva vállra terítve stólaként hordhatod. Ha a pasztellt kedveled ez lesz a legkedvesebb selyem sálad! A képen lévő sálnak a mérete: 42.5X180cm

Sok hasonló selyem sál található még a HEra Portéka kínálatában tavaszra.

Ha kíváncsi vagy hogyan viseld? Kattints ide!

You can find my spring silk scarf on the link below: HEraMade

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük